Annonser från BloggPartner
Abby Larsson -


Längre hår ?

2009-08-13 @ 22:07:12 Beauty tips

Om ditt hår lätt går av så måste du tillföra massor av fukt! Införskaffa produkter som återfuktar och reparerar torrt, skadat och slitet hår. Försök att hålla dig borta från plattången och andra värmeprodukter, de sliter på håret som alla vet. Försök åtminstonde att inte använda det varje dag och när du gör det använd värmeskydd!

Försök att toppa det oftare, och använd leave in balsam. Använd det varje dag!


Om du borstar du håret när det är blött sluta med det, det kan bidra till ett sprött, slitet hår. Borsta endast när det är torrt. Torrt hår är dubbelt så starkt som blött hår. Välj en glestandad kam istället, behandla håret som en skör blomma så kommer det att bli friskt och starkt.


Tvättar inte håret för ofta för mycket tvätt sliter enormt på håret, om du tvättar håret varje dag på grund av fett hår, så försök att vänja av håret, då kommer det inte att vara lika fett. Använd torrschampo istället när det börjar bli fett. Du kan även endast skölja håret och ha i leave in balsam för att schampot inte ska slita. Håret förlorar nämligen sin naturliga återfuktning, ha som tumregel att endast tvätta 2-3 dagar i veckan.


Hoppas att du får ett friskt och starkt hår nu! Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Tack bejb för det fina paketet jag fick idag :D <3 I'm very pleased <333

2009-08-14 @ 13:23:12
URL: http://madcreature.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback