Annonser från BloggPartner
Abby Larsson -


Frisyrtrenderna 2010.

2010-01-25 @ 19:02:06 Hairtips/facts

Frisyrer 2010. Ett hett ämne just nu.

Många är vi som är nyfikna på hur frisyrtrenderna kommer att se ut nästa år. Hur ser klippningarna ut, ska jag spara ut håret eller är det bara korta frisyrer som gäller?

De kommande frisyrtrenderna bygger som vanligt på det som vi redan sett. Vissa detaljer lyfts fram såsom den långa luggen till det korta håret och undercut-klippningen. Vi har ju sett det förut men kanske tänkt på det mer som något udda och inte som en trend. Många gånger inspireras frisyrtrenderna av kändisar, oftast de som satsar mycket på att ha en egen stil. Långt tjockt Hollywoodsvall räknas sällan som en av de trendigaste frisyrerna/klippningarna till exempel.

Här nedan presenterar jag de trendigaste frisyrerna/klippningarna för år 2010.



1. DEM KORTA SVARTA FRISYRERNA

Det är inte den svarta hårfärgen egentligen som är själva trenden utan det är den svarta hårfärgen i kombination med den kortklippta frisyren. Bland år 2010’s klippningar så är den korta svarta den stil som kan klassas som allmän med anledning av följande;

Olika stylingsmöjligheter - Allt från klassiskt blankt och elegant till rufsigt rockigt och spretigt.

De olika varianterna på klippningar - Med eller utan lugg, rak bob, uppklippt och flikigt eller nätt pixie-kort. Allt funkar.

Klädsamhet - Den korta svarta frisyren klär de flesta oavsett ansiktsform och hudton.



2. PIXIE MED LÅNG LUGG

Frisyrtrender brukar vanligen gå i cykler om 3 år och därför kommer den korta pixien att hålla i sig ett tag till. Lite uttjatad är just den stilen kanske och fömodligen kommer 2010 vara det sista år som pixiefrisyren kommer att kännas trendig. Kanske är det också en stil som aldrig kommer att falla ur tiden eftersom det alltid kommer att finnas ett behov av korta snygga tjejfrisyrer. Det är många som redan har en kort pixiefrisyr på utväxt och när håret är så kort är det svårt att använda sig av ex. löshår för att få en större frisyrförändring. Löshår på kort hår kräver otroligt mycket underhåll.

Så hur kan vi då få den gamla frisyren att kännas ny och fräsch? Genom att lägga till en spännande detalj såklart. En lång lugg till exempel. En ögonbrynslång lugg som läggs åt sidan och hålls på plats med lite vax.



3. FRISYR MED RAKADE SIDOR – UNDERCUT


2008 kom trenden lite smått och 2009 formligen exploderade den ut i full blom. Klippningen med bara ena sidan rakad medans den andra sidan behölls lång. För år 2010 behöver den här kaxiga klippningen utvecklas.

Raka båda sidor eller klipp en hel undercut för en renare stil. Tänk Rihanna mot slutet av 2009.


Är ditt hår redan rakat kort på ena sidan och du inte vill raka den andra sidan också? Spara ut håret.

Kommentarer
Postat av: v

svar

tack!:)

visst, jag följer din blogg om du följer min:)

2010-01-25 @ 19:16:16
URL: http://viviannshuile.blogg.se/
Postat av: alizia

men hennes hår ser inte klokt ut :(

2010-01-25 @ 19:45:15
URL: http://colombianaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback