Annonser från BloggPartner
Abby Larsson -


Att bli nagelteknolog

2012-01-30 @ 10:45:00 Questions.

Kan inte du skriva till mig o berääta vilken skola du går i o om du trivs och hur mycket du fått betala. Jag vill nämligen bli nagelspecialist. Men behöver lite tips om skolor o så (: Tack på föhand!

Jag gick min utbildning på N.F Education i Staffanstorp, Skåne. Jag tog en sommarkurs och gick min utbildning till nagelterapeut på sommarlovet bredvid gymnasiestudierna till frisör. Jag kan verkligen lova att jag hade ingen ångest över att gå upp klockan 7 på morgonen större delen av mitt sommarlov. Skolan, lärarna, eleverna och miljön är så underbar att du aldrig egentligen ville åka hem.

Att utbilda sig på N.F var det bästa jag någonsin gjort, lärarna har en förmåga att se på dig hur din inlärningsteknik är. För att jag ska förstå måste jag läsa och sedan se tydliga exempel/demostrationer, annars förstår jag det inte!

Att bli nagelspecialist (innefattar: manikyr, gel, akryl & Glasfiber/extreme) kostar 47 900kr och då ingår även enormt mycket material! Den kursen är på 50 dagar + provdagar. Jag har själv bara manikyr och gel, akrylen hoppar jag på till sommaren.

För mer information, besök N.F Educations hemsida med nyttig information. Tveka inte att höra av dig till Nina eller Petra vid frågor. {LÄNK!}

Nina & Petra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback