Annonser från BloggPartner
Abby Larsson -

Millans

2012-03-29 @ 22:05:31 Nail it! Kommentarer (0)


Mina stora inköp.

2012-03-27 @ 13:54:28 Glamorous day Kommentarer (0)

Dålig uppdatering, men ni vet faktiskt varför.

Fylla på Ingrids naglar och IKEA står på schemat. Dags att göra sina stora inköp till salongen, det finns så mycket jag vill ha nu men får prioritera det allra viktigaste. Kuddar, lyktor och annat lullull får jag handla vid ett senare tillfälle. Det går nästan att förutse att min salong kommer gå i rosa, haha! Alltid älskat allt som är rosa, fast jag ska inte överdriva. Det kommer vara vitt och rosa på salongen.

Håller även på att bygga upp min hemsida, ta er en titt!
www.nailitcutout.se


Ansiktsbehandling

2012-03-22 @ 18:13:31 Glamorous day Kommentarer (0)

Snart kommer min killkompis Wille hit och ska göra Ansiktsbehandling, självklart i rosa anda, haha! Och ni behöver inte kommentera att det är gay att gå på Ansiktsbehandling när man är kille. Det är helt enkelt ett bevis på att han tar hand om sin hy på bästa sätt! Är stolt över honom, min Wille!


Min "lediga" dag

2012-03-21 @ 16:01:45 Glamorous day Kommentarer (1)

Gud vilken hektisk dag! Har varit på olika möten hela förmiddagen, gick hemifrån 07,30. Och jag som hade studiedag idag, chansen att få sova ut sprack direkt. Det positiva är att jag har kunnat bocka av en del saker i min to-do-list som jag slipper bekymra mig över mer.


Fick med mig denna söta skylt till salongen.

Snart dags

2012-03-20 @ 15:42:37 Business Kommentarer (0)

13 dagar kvar! Gosh vad jag längtar. Sitter och småfilar på inköpslistorna varje dag och vrider och vänder på varje krona för att inte spräcka min budget. Det är tufft att vara egen företagare när man samtidigt pluggar! Vissa tror att man startar eget på en dag, jag har lagt ner år och månader i planering. Nu är jag äntligen framme, nycklarna och kontraktet skrivs den 2 april. Jag kan inte tänka på något annat än salongen för tillfälligt, ni anar inte hur länge jag velat detta!


En bild jag vill förstora och sätta upp i salongen.

Monday- let the stress begin

2012-03-19 @ 16:29:14 Glamorous day Kommentarer (0)

Ny vecka och ännu mer jobb, förstår inte hur jag kan älska att jobba dygnet runt. Någon gång måste jag tröttna, fast jag lär väl omskola mig då och fortsätta med något annat antar jag, hehe! Salongen ska jag driva tills jag är svingammal såvida jag inte blir tillfrågad att bli lärare eller distibutör för Skåne.

Idag har jag en kund som kommer och ska avfärgas, en lång behandling, men jag ska ta före och efterbilder. Detta är hennes andra avfärgning, hon kom svart och vill bli mörkblond.

Helgmys

2012-03-17 @ 16:04:20 Glamorous day Kommentarer (1)

Precis läst ut egoboost av isabella löwengrip, började på den igår och avslutade den idag i soffan med en kopp te. Är ensam hemma hela helgen och ska bara ta det lugnt, min bästa vän kommer hit och gör mig sällskap om drygt en timme.

 


Äntligen fredag

2012-03-16 @ 22:05:20 Glamorous day Kommentarer (0)

Varje fredag är jag i Knislinge och gästar Kackas Naglar. Frisören Frida har även flyttat in i salongen så jag fick i uppgift att fotografera och därefter publicera de på fb-sidan. Det är så fint nu när allt är i ordning!
Att vilja komma framåt.

2012-03-15 @ 20:19:57 Vanity Kommentarer (0)

Idag fick jag en komplimang av en kollega:
"Detta är Abby, jag är mäkta inponerad av denna tjej. Hon har kört sitt race sedan hon var 13 år, idag är hon 18 och väntar på nycklarna till hennes egna salong. Driftig och ambitiös tjej, hon kommer gå väldigt långt!

Man blir så ledsen när man hör människor säga att vi ungdomar är lata. Det är faktiskt samhället som format oss så, vi ska helt enkelt vara lata! Jag har kämpat mot strömmen, jag kan och jag vill! Jag har förlorat en del vänner och pojkänner som tyckte jag var tråkig och jobbade hela tiden. Med en parallell till idag, hur lever de och hur lever jag? De lever på socialbidrag och bor hemma/soclägenhet, så fort pengarna från soc kommer in så är det krogen direkt och bränna upp pengarna på sprit. Jag är motsatsen, jag vill tjäna mina egna pengar, jobba och investera. Dessa personer ville utnyttja mig eftersom jag hade pengar.

Jag sliter inte i onödan, jag är FÖR ambitiös att jag ofta jobbar för mycket och helt enkelt bränner ut mig. Dels arbetar jag så mycket för att jag brinner för mitt yrke men även för att jag vill kunna utveckla mig och komma längre!

Du är skånes blondinbella- fast brunettabby.

VD på Nail it & Cut out

2012-03-14 @ 12:32:29 Business Kommentarer (2)

Jag har tagit mig ledigt idag och imorgon från skolan. Det är mycket som händer i dessa dagar! Under dessa två dagar ska jag enbart vila och försöka hålla mig ifrån allt som kretsar kring jobb, det är väldigt svårt eftersom tiden går och det är fortfarande mycket som ska göras innan invigningen. Ibland önskar jag att man kunde få några timmar extra på dygnet för att hinna med saker eller sova någon extra timme.

Vissa trodde att jag ska flytta hemifrån, det ska jag inte. Jag öppnar nämligen upp min egna salong i April och ska jobba om kvällar till jag tar studenten därefter blir det heltids jobb i min fina salong.Naturella

2012-03-13 @ 21:04:55 Nail it! Kommentarer (0)

Naturella naglar lackade i en härlig rosa nyans.


Bränner ljuset i båda ändarna

2012-03-13 @ 18:44:00 Glamorous day Kommentarer (0)

Stressen äter upp mig, jag vill kunna bocka av saker på min checklista! Men det krävs en och en halv dag + en bil och pappa ger inte svar om när och var. Jag måste vara ledig några dagar nu och hämta upp mig. Stress är det jag hatar mest på hela jorden!


Fortfarande sjuk

2012-03-12 @ 22:40:55 Glamorous day Kommentarer (0)

Orkar inte vänta mer, Varit förkyld sedan december men hinner inte till vc och få hjälp. Busy woman! Kör hårt i alla lägen, sjukdom får inte hindra mig!


20 dagar till jag får nycklarna

2012-03-12 @ 14:53:46 Glamorous day Kommentarer (0)

Jag hinner verkligen inte med att blogga, trots att jag har appen i mobilen. Blogga på bussen, på toa, på lunchen..- Jag sitter i telefon flera timmar varje dag och behöver min egentid ibland. Jag får helt enkelt blogga när jag har en lucka, typ som nu.

Som sagt flyttar jag snart och jag börjar bli klar med inköpslistan, jag kommer säkert missa alla småsaker som förlängningssladdar, batterier, påsar osv. Det svider mest att jag måste köpa en ny dator, en bärbar som jag kan asa med mig fram och tillbaka.

Fint besök av mitt charmtroll Zackarias i helgen.

Fredag- vik. Nagelfröken

2012-03-09 @ 17:51:48 Glamorous day Kommentarer (1)

Jag hoppade in som sidekick och nagelfröken idag tillsammans med fina Nina. Vi var iväg på drottning blanka på förmiddagen och på min skola frans suell på eftermiddagen. Vi lärde ut materialet glasfiber från REQ. Super skoj, skulle kunna tänka mig jobba som fröken i framtiden. Efter dagen åt jag och Nina en romantisk middag, haha!


Det tar ju aldrig stopp!

2012-03-07 @ 20:46:34 Glamorous day Kommentarer (0)

Känns som jag inte kommer någon vart inför flytten. Jag sitter bara och bestämmer vad jag ska ha och handla och slutligen antecknar i mitt svampbobblock. Jag kan inte handla in soffa och dylikt redan, har ingen plats att förvara det än så länge. Mycket som snurrar i hjärnan som ska fixas, och skolarbete på det. Inte konstigt att jag haft huvudvärk i 2 veckor nu..

Naturella vårnaglar

2012-03-07 @ 18:14:19 Nail it! Kommentarer (1)


Jag brukar älska måndagar

2012-03-05 @ 16:42:55 Glamorous day Kommentarer (0)

Men icke idag, vi har suttit på arlset i skolan mellan 10-15.30 och dessutom en fet håla i mitten. Blir så frustrerad, vi lär oss verkligen ingenting! Ingenting! Bara sitter på arslet och lyssnar på våra förvirrade lärare som inte har koll på någinting. Kan lika bra ta studenten nu, jag lär väl ändå inte lära mig något nytt på den lilla tiden om jag inte gjort det på 3 år.

Dags att bli lite mer positiv, mammis kommer hit och ska bli av med sina gråa hårstrån. Därefter ska jag sätta mig och djupdyka ner i div inredningskataloger.


Har inga färska bilder på mig, hehe.

Jag flyttar

2012-03-04 @ 15:16:00 Glamorous day Kommentarer (1)

Yes, nu är det min tur att masa mig iväg. Håller på och gör en checklista över vad jag behöver och insåg att det krävs en tur till IKEA och Ullared, med pappas lastbil så jag får plats med allt, haha! Usch, det är mycket saker jag behöver trots att jag redan har det mesta.

Massage

2012-03-03 @ 14:16:22 Glamorous day Kommentarer (0)

Sån lyx att min massör kunde komma hem till mig och knåda min rygg. Har haft väldigt ont i överkroppen den senaste tiden och svalt 8 värktabletter dagligen. Vid massagen upptäckte hon att mina muskelknutar var stora som pingisbollar! Ni kan tänka er hur jag kved, om en vecka är det dags för nästa knådning.


Våren filas in!

2012-03-01 @ 22:30:26 Nail it! Kommentarer (0)Millans

2012-03-01 @ 13:28:00 Nail it! Kommentarer (2)