Annonser från BloggPartner
Abby Larsson -

Stilettos!

2011-03-31 @ 21:46:18 Nail it! Kommentarer (2)

Jag är helt stum av mina nya naglar. Riktigt min stil, jag ska alltid vara värst! Bakom penseln satt Annica och skulpterade mina naglar. Hon är nagelpicasso!

Annica finns i Knislinge på Kackas naglar

Min kamera

2011-03-31 @ 10:37:00 Questions. Kommentarer (1)

Fråga: Vad är de för kamera du har?
Kan du berätta lite om det? fina bilder du tar ju!

Svar:
Jag använder mig av Canon EOS 450D, den duger gott och väl för mig. Jag behandlar inte mina bilder i något redigeringsprogram eftersom jag inte har den tiden att sätta mig in i programmet i fråga och lära mig hur man ska redigera en bra bild. Det enda fix jag gör med bilderna är att förminskar dem i paint, det tar så fruktansvärt lång tid att ladda upp de annars, hehe!

Metropolen Knislinge

2011-03-31 @ 09:03:42 Glamorous day Kommentarer (0)

Ska som sagt åka hela vägen till Knislinge idag för att få mina naglar gjorda av söta Annica som driver Kackas naglar. Idag blir det inga vanliga tråkiga franska, jag ska nämligen skaffa stilettos! Ska börja bege mig mot tåget som går till Kristianstad. Hörs senare!


Åker i min fakeonepiece! Mysigast så..

Fake tan

2011-03-30 @ 20:16:47 Glamorous day Kommentarer (0)

Ska iväg och sola an klassisk 25-minutare med Madde. Solade igår också och det gör susen för mina knän, värmen mjukar upp lederna och jag blir allt rörligare. Vi hörs sen!


Håll munnen fräsch!

2011-03-30 @ 12:21:29 Beauty tips Kommentarer (0)

För att bli av med odören ska man i första hand se till att hålla munnen ren. 85-90 procent av all dålig andedräkt börjar vid oren munhåla. Bakterier runt tänder, tandköttet, i tandköttsfickor och på tungan avger svavelgaser – som luktar illa.

1. Borsta tänderna två gånger om dagen och var noga med att borsta nere vid tandköttskanten och insidan av tänderna.

2. Se till att hålla rent mellan tänderna med tandtråd eller mellanrumsborstar.

3. Borsta tungan med en tungskrapa – gör det försiktigt, du kan skada ömtålig vävnad.

4. Besök din tandhygienist och tandläkare regelbundet.

5. Ät regelbundet.

6. Undvik starkt kryddad mat, cigaretter och alkohol.

7. Är du ofta torr i munnen? Skölj munhålan med vatten eller hitta andra alternativ på Apoteket.


Mellan mina mål

2011-03-29 @ 18:05:17 Vanity Kommentarer (2)

Som några vet och läst bak i mina inlägg vet att jag går på diet. Det går rätt bra, har tappat 8kg på 2 veckor och ska köra på i minst 2 veckor till. Jag dricker Naturdiets drinkmixar, ett pulver man blandar med 2-3dl vatten och dricker de 5ggr per dag.

Mellan mina shake:ar blir jag så himla sugen på att knapra och tugga på något, tuggummi får mig att bli mer hungrig men det hjälper andra. Däremot tar jag några morötter eller knäckebröd utan pålägg och tuggar på. Visst, jag kan fuska ibland och trycka i mig ett kexchoklad. Men vafan, jag mår bra av kexchoklad!


Nya trender..

2011-03-29 @ 12:35:00 Nail it! Kommentarer (0)

Ta en titt på denna formen! Detta sägs just nu vara hett i USA, såkallade "duck feet". Alltså bredare form ju längre ut på nagelns fria kant. Själv tycker jag inte det är snyggt någonstans! Det ser ut som de första naglarna man gjorde under utbildningen när man skulle göra kantiga naglar. Ingen hit för mig! Vad tycker du om "Duck feet"?

Detta är inte på tapeten i Sverige riktigt ännu men jag är övertygad att det kommer bli en fluga även här.


Nicole och Louise

2011-03-29 @ 11:35:22 Questions. Kommentarer (1)

Fråga: vad heter dem i efternamn? om du inte vill skriva de var louise svarthårig och nicoleplatinablond md kort hår :D??

Svar: Din beskrivning stämmer in på personerna i fråga. De heter Nicole Radivojevic & Louise Wall.


Nicole & Louises naglar

Hårvårdsprodukter

2011-03-28 @ 19:34:00 Questions. Kommentarer (0)

Fråga: Vilka produkter använder du till ditt hår?

Svar: Jag använder mig av schampoo och balsam samt hårinpackning från Wella som kallas Brilliance. Det är en vårdande serie för färgat hår och luktar väldigt fräscht. Ett stort plus är att de är väldigt dryga och man behöver inte en klick större än en krona!

Pinkylicious

2011-03-28 @ 16:31:01 Nail it! Kommentarer (3)

JPs nya naglar med barbierosa glitter samt silvriga stenar, kalassnyggt!


Sweets

2011-03-22 @ 14:28:00 Questions. Kommentarer (2)

Fråga: Kan du inte lägga in bilder på cupcakesen?

Svar: Here you go!



Nya naglar

2011-03-21 @ 21:33:40 Nail it! Kommentarer (1)

Nicole och Louise var här och fick sina nedbitna naglar tillfixade. Nu ser händerna allt smalare och kvinnligare ut! Nagelbitare, tveka inte att lägga material på dina naglar- det fungerar!


Cupcakes

2011-03-20 @ 23:30:00 Glamorous day Kommentarer (1)

Var hemma hos mamma och bakade cupcakes med Ebba, min halvsyster. Hon hjälpte mig att vispa och äta upp smeten, hehe! Stor hjälp man fick, vad kan man begöra av en fyraåring? Sedan somnade hon så gott i soffan så jag fick bära in henne av ren utmattning.



Love pink

2011-03-19 @ 16:09:00 Glamorous day Kommentarer (2)

Min otroligt söta vän Madde hade varit på köpcentret Entré och sprang på denna super söta rosa sprayflaska på Lagerhaus. När hon ser rosa är det "Abby måste ha!!" och köpte den med sig hem. Passar som handen i handsken till min rosa frisörhörna jag har hemma på rummet! Söta vänner man har, är oerhört glad för dem.

Barbie

2011-03-19 @ 15:57:43 Nail it! Kommentarer (0)


Fridas nya naglar med barbieglitter och bling på vardera lillfinger.

Short-brown-lovely

2011-03-18 @ 16:55:20 Dresscode Kommentarer (3)

Jag har klippt av håret! And I love it, ååååh! Denna frisyren klippte jag även i början av år 2009. Ruffsig och perfekt, direkt upp ur sängen och slänga i lite vax and off to go.

Tröja- Cubus
Linne- Gina
Byxor- Kappahl


Platt mage till ikväll!

2011-03-18 @ 11:53:00 Beauty tips Kommentarer (2)

Vill du klämma dig i ett åtsittande fodral till en fest? Du kanske inte kan gå ner särskilt mycket i vikt på en dag, men du kan definitivt ge ett slankare intryck genom några små knep. Så här får du en platt mage tills ikväll - eller någon annan kväll då du behöver det!

Undvik salt
Salt binder vatten och kan få dig att känna dig svullen. Samma dag som du ska ha på dig en tajt outfit är det därför en bra idé att skippa salta snacks, soppor, färdigrätter och halvfabrikat, som ofta innehåller en hel del salt.

Skippa kolsyran
Kolsyra gör att din mage fylls av luft, vilket får den att svälla. Undvik därför också läsk, mineralvatten och andra kolsyrade drycker. Tänk också på att gärna skippa öl, mousserade vin och tonic-, sodavatten eller läskbaserade drinkar på själva festen.

Drick mycket vatten
Vatten rensar hela systemet, så passa på att dricka rejält med vanligt kranvatten för att skölja ur kroppen.

Hoppa över tuggummit
Även tuggummi gör att magen ser större ut, då du får ner luft i magen när du tuggar. Vill du fräscha upp andedräkten innan partyt är det bättre att borsta tänderna, skölja med munvatten eller ta en minttablett.

Tugga långsamt
Vill du ha en platt mage till kvällen så se till att tugga maten ordentligt och långsamt under dagen. Det minimerar luften du får ner i magen och hjälper matsmältningen.

Undvik mjölk och mjöl
Även vete och mejeriprodukter får vissa att svullna om magen, så vill du vara på den säkra sidan ska du gärna skippa även dessa.

Akta dig för fibrer
I vanliga fall är fiberrika matvaror jättebra. De fyller upp magsäcken, får tarmarna att jobba och gör att du känner dig mätt länge. Men när du vill ha platt mage för en kväll är det bättre att hålla sig ifrån fiberrika livsmedel, då fibrerna sväller i magen och gör att den ser större ut.

Satsa på kaffe eller te
Koffein fungerar urindrivande och ökar förbränningen, så sippa kaffe eller svart te när du inte dricker vatten.


Söta burkar

2011-03-17 @ 17:06:00 Shopping Kommentarer (0)

Jag har alltid haft en förkärlek till 50-tal, pinuppor och söta retro inredningsprylar. Dessa burkar fann jag på netto, den rosa hade jag sedan tidigare men köpte den vaniljvita med mig hem. Kakor förvarar jag inte i burkarna, snarare pads och refill påsar med tippar.


New shoes

2011-03-16 @ 15:02:00 Glamorous day Kommentarer (0)

Pappa kom hem med dessa raringarna till mig, inte riktiga eftersom jag ska ha bruna converse igen och de är svåra att hitta. Tyvärr vet jag inte vart de kommer ifrån.



Lock on!

2011-03-16 @ 09:34:00 Hairtips/facts Kommentarer (1)

Värmeborste är inte samma sak som en locktång, för det är piggar runt om och lindar man in ett långt hår och trycker in det ända in mot värmen så fastnar håret däri och det gör förbaskat ont att få ut det igen innan håret bränns. Värmeborste används bäst på lite kortare hår, resultatet påminner om läggningslockar och det blir mycket volym i botten. Man måste komma ihåg att hela tiden snurra på borsten så håret inte trasslar in sig.

På ett långt hår kan en värmeborste åstadkomma lite sväng i topparna.

Att sova med flätor i håret ger vågor, inte lockar. Det är dock lite svårt att få det att börja ända in i botten, och hur bekvämt är det egentligen att lägga sig med fuktigt och hårt flätat hår? Det finns mycket enklare och snabbare sätt att få jättesnygga vågor. Det stavas trippeltång.

Vågor och stora böljande lockar kan Du även får genom att använda en plattång. Tekniken är inte alldeles enkel och kräver en del träning, men när Du väl lärt Dig den så har plattången plötsligt blivit ett multiverktyg. Jean-Pierre Barda sa en gång att Du ska tänka Dig vridrörelsen Du gör med plattången som att Du gasar. Voila, Hollywoodlock.

Är det korkskruvslockar Du är ute efter så är det säkrast att göra dem med en locktång. Hur bred locktång Du skall använda beror på hur långt och tungt hår Du har. Ju kortare hår, desto bredare locktång kan Du använda. Är det längre än axellångt bör Du använda en rätt så smal locktång för då börjar håret bli ganska tungt och lockarna hänger ut sig.

Stylingtips!
För att få hållbara lockar och vågor bör håret prepareras med mousse först för att få en strävhet på hårstråna. Applicera mousse i fuktigt hår och föna håret torrt, gärna med borste för att bli av med risighet. Att spraya varje slinga men en lätt hårspray innan Du lockar eller vågar den hjälper till att ge stadga, och glöm inte att spraya efteråt också.


Slim body

2011-03-15 @ 23:29:06 Glamorous day Kommentarer (0)

Har inte alls varit duktig på att blogga de senaste dagarna. Kalendern bokas in med kunder och läkarbesök till som tätt. I denna välplanerade värld har jag haft bloggtorka och tappat lusten att blogga, inga planer på att lägga ner bloggen men den har fått vila några dagar nu.

Har börjat på diet, naturdiet som är pulver man blandar med vatten och dricker var tredje timme. Smakar vidervärdigt men ger resultat. En påse innehåller 111kcal och alla fem påsar på en dag resulterar 555kcal. Dock fuskar jag lite och tar en ruta marabou eller en frukt då och då, jag är chokladnarkoman och borde läggas in på rehab! Tur valde jag mina shaker i smaken choklad, hehe!


De trendigaste hårfärgerna 2011

2011-03-09 @ 12:53:26 Hairtips/facts Kommentarer (5)





Rött har varit stort nu i vinter och kommer hänga kvar, men i ljusare och piggare tappning än det knalligt julröda. Det är mer regel än undantag att vi vill bli ljushåriga till våren och sommaren och mörkhåriga till hösten och vintern, och de traditionella vävda guldgula slingorna kan vara svåra att konkurrera ut med röda nyanser. Men svala rödblonda slingor TILLSAMMANS med de guldgula blir en klockren kombination som reflekterar fint i ljuset, även på de som vill fortsätta vara mörkhåriga. Slingor är ju slingor, inte en helfärg. Killar däremot får hellre hålla sig till den kalla, askiga, alt. guldiga skalan, då rött generellt passar bättre på tjejer.

 Nyckelord: Rödblont, pastell, uppljusning, slingor, ljusreflektioner.


Leukonychia spots

2011-03-08 @ 17:03:55 Questions. Kommentarer (4)

Fråga: Du kanske vet vad jag har brist på? Mina naglar har typ vita fläckar eller vad man ska säga, jag har haft så sen jag var liten, men vill gör angt åt det nu! :)

Svar: Många säger att man har kalkbrist och måste dricka mycket mjölk- bullshit alert! Det kallas så fint som Leukonychia spots, något som jag lärde mig i nagelskolan. Att man får vita fläckar beror på att man har klämt/slagit emot något som orsakar de vita fläckarna. Mjölken hjälper dig inte, olja naglarna med nagelolja 2ggr om dagen så blir fläckarna allt mer osynliga.



Skippa mjölken och använd nagelolja!


My true love

2011-03-07 @ 21:14:16 Vanity Kommentarer (6)


Nokia C3-00 Hot pink ♥


Septum

2011-03-07 @ 19:16:00 Body Art Kommentarer (7)

Jag har hört en del säga att jag ska skaffa septum. Själv har jag alltid varit emot det och sagt att det blir för mycket med tanke på att jag redan har en piercing i överläppen. Jag tog mn kreativitet till fånga och knipsade av en liten bit av en ring och provade. Vad säger ni? Do or Don't?


DET BLIR INGEN SEPTUM, CLAM DOWN!



Gula nyanser.

2011-03-07 @ 17:48:41 Questions. Kommentarer (6)

Fråga: Jag har blekt håret 2 ggr (hemma) och det är fortfarande gula nyanser i det. Testat silverschampoo och det verkar inte funka. Har du nå tips på vad jag kan göra för att få bort det gula och få en så blond färg som möjligt?

Svar: Eftersom jag inte vet hur pass gult ditt hår är kan jag rekommendera dig att gå till frisören och be om en silver/asktoning som dämpar det gula. Tänk på att silvershampo inte gör håret vitt om det är citrongult/morotsoranget! Är man däremot platina blond med lite gula skiftningar kan silvershampo ta bort det, jag rekommenderar KEUNE eller Matrix silvershampo eftersom de tar bort gula skiftningar bäst.


Snyggingen Hayley från Paramore.


Nya lacker

2011-03-07 @ 14:42:19 Shopping Kommentarer (8)

Var med tjejerna på köpcentret igår och fikade, givetvis kunde jag inte komma hem tomhänt utan fick 8st lack med mig från Color Club! Har provat de och kan verkligen rekommendera de, de är täckande, billiga och greppvänlig flaska.


Drömmer du om längre hår?

2011-03-07 @ 11:23:53 Hairtips/facts Kommentarer (5)

Här är tio hårtips jag har fått lära mig på vägen till höftlångt hår!

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig.


Bubbles.

2011-03-06 @ 20:58:19 Glamorous day Kommentarer (1)

Jag har en sjuk craving på vin! Har inte druckit en enda droppe alkohol på lite mer än 3 veckor. Eftersom jag tar så pass starka tabletter och flera gånger om dagen vågar jag helt enkelt inte dricka någon alkoholhaltid dryck. Däremot lurar jag mig själv genom att dricka bubbelvatten ur vinglas. Super smart enligt mig själv!


Manligt sällskap

2011-03-05 @ 13:48:30 Glamorous day Kommentarer (2)

Min vän Mathias ringde och väckte mig inatt vid 5-tiden och undrade om jag hade lust att kolla film/tv och snacka lite. Yrvaken som jag var sa jag till honom, ja om 10 minuter kan du komma! Var tvungen att vakna till liv först, men ack nej. Han står redan utanför min port, haha! Släppte in honom och låg i min säng och kollade på tv och snackade om allt mellan himmel och jord. Jag fick sovit två ynka timmar inatt och är stört pigg nu! Mathias slumrade till i några timmar i morse, då drack jag kaffe och kollade på tv och retades allmänt med honom.

Trots att vi bara bor 5min gång från varandra ses vi allt sällan, vi får bättra oss på det. En finare vän än Mathias får man leta efter!



Min morgonoutfit!


Internet krånglar här hemma. Blir frustrer...

2011-03-04 @ 16:42:15 Glamorous day Kommentarer (3)

Internet krånglar här hemma. Blir frustrerad när det inte fungerar!! Ska ringa en kille som ska kolla på det


Nail art

2011-03-04 @ 14:05:18 Nail it! Kommentarer (4)

Lärde min vän Madde igår hur man gör denna nageldekoration. Vi plockade fram alla mina lacker, häftmassa, orangepinnar, tippar och lekte på i timmar! Det är faktiskt himla kul eftersom ingen blir sig lik den andra, man kan aldrig få de exakt likadana, det är charmen i det hela tycker jag.

Vill ni också lära er denna busenkla dekoration? Kan filma medan jag gör en om det finns intresse!


Några tippar vi gjorde under kvällens gång.


Polkadot nails

2011-03-03 @ 15:42:51 Glamorous day Kommentarer (7)

Blev alldeles sugen på polkadot nails efter sett bilden på Josefines blogg, hon är så himla snygg att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Jag hade pinupp/50-tals stil innan jag kom över till denna.. Abbystil? Kan knappast placera den i en kategori. 

Ska plocka bort mitt Pink cadillac från Isadora och skaffa mig polkadots!


Träning

2011-03-03 @ 10:55:17 Glamorous day Kommentarer (6)

Hemma från sjukgymnasten som jag ska gå till vi varannan dag för att träna upp mina muskler i benen. Jag blev opererad för lite mer än 2 veckor sen och har inte använt benet på de veckorna och ligger 2 veckor efter med rörligheten, därför jag måste till sjukgymnasten så pass ofta för att träna upp mina muskler och rörligheten. Idag kunde jag lyfta benet helt och bocka det lite grann, men det ger framsteg!




Bilder från i tisdags när stygnen skulle bort!


Nagelbitare, det finns bot!

2011-03-02 @ 18:07:37 Nail it! Kommentarer (5)

Att bli kvitt sin nagelbitning är inte enbart en fråga om utseende - det handlar också om handens funktion. Ömmande och svullna fingertoppar gör greppet klumpigt och finmotoriken dålig.

Huskurerna och preparaten mot nagelbitning är legio - men det är inte mycket som fungerar.
Det måste vara en kombination av behandling och mental motivation

Biter man mycket växer naglarna inte ut rakt, de blir som skidbackar, de växer konstigt på sidorna och blir väldigt sköra. Nagelbanden blöder och, ja, man hamnar i en ond cirkel.
Hemligheten är att bygga upp motivation - hjärnans roll är väsentlig i en lyckad behandling.

Hur gör man då ?

Man putsar och petar ner nagelbanden så att det inte finns några ojämnheter som kan vara frestande att bita i, rengör nagelytan och applicerar gelen. 
Gelen härdar i UV-ljus, och sedan lackas den lilla nageln.

- Naglarna blir hårda, blanka, väldigt tåliga och inte särskilt intressanta att bita i.
- Under den hårda ytan växer de naturliga naglarna, geltäcket varken hindrar eller gör dem skörare. 
- De färdiga, hårda, nya naglarna filas sedan i form och lackas. Under den hårda ytan naglarna att ostörda växa ut.
- Senare lägger man upp ett schema så att man får egna vackra naglar inom några månader.


Ett bevis för att det verkligen fungerar! Här har kunden gått med jämna mellanrum och fyllt på med material och bara efter några månader har hon egna, naturliga och starka naglar. Är det inte fantastiskt?

Bilderna är lånade med tillstånd av Adéle Olsson
Hemsida!
Blogg!


Statiskt hår

2011-03-01 @ 17:50:42 Hairtips/facts Kommentarer (4)

I kallt väder, när håret blir torrt och du ofta går runt med mössa över huvudet, är det lätt att håret blir statiskt. Här är knepen du kan ta till för att råda bot på problemet.
Vårda håret på djupet

Investera i ett vårdande, återfuktande högkvalitetbalsam, gärna från en hårsalong. Använd balsam varje gång du tvättat håret och lyxa till det med en djupverkande hårinpackning en till två gånger i veckan. Nyckeln är att hålla håret återfuktat.

Återfukta under dagen
Ha en flaska balsamspray i handväskan, som du kan spruta på vid behov. Du kan också spraya lite på hårborsten innan du borstar håret.

Borsta rätt
Kamma igenom håret med en kam eller borste gjord av trä istället för plast. Det ger håret mindre statisk elektricitet.

Använd värmeskydd
Låt håret lufttorka när du har tid och möjlighet, men använder du hårfön och värmeverktyg, så se först till att krama i ett värmeskydd. 

Tvätta sällan
Försök att inte tvätta håret oftare än två till tre gånger i veckan. Att tvätta det för ofta kan också torka ut håret.


Sammetslen hud

2011-03-01 @ 13:22:00 Beauty tips Kommentarer (7)


Redan Mars!?

2011-03-01 @ 09:56:44 Glamorous day Kommentarer (4)

Kan ni tänka er att det redan är Mars månad? Jag kan inte knappt förstå det, men det är klart jag har varit hemma ungefär majoriteten av månaden med min sjukskrivning. Snart är jag på benen igen och kan börja gå i skolan, längtar faktiskt tillbaka till skolan här hemma händer det ingenting. Tyckte det var kul att vara hemma från skolan i ca 2 dagar sen var jag less på det.

Idag ska jag ta stygnen! Längtar riktigt mycket, dock är jag lite rädd att det ska göra ont, de har öppnat på 3 ställen och de är kanske långa. Sist jag opererades blev det bara två stygn, ett på vardera sida om knäskålen. Det var en reb baggis, men detta skrämmer mig ordentligt.

Någon som tagit stygnen förr? Gör det förbaskat ont? Tänkte ladda upp med piller innan jag åker som smärtlindrar lite åtminstone.


Bild på mig och Madde, fotar inte speciellt mycket nu när jag är hemma.
Får bli bättre på det!