Annonser från BloggPartner
Abby Larsson -

Bilder från igår

2011-02-28 @ 16:17:00 Glamorous day Kommentarer (7)

Madde är här varje söndag, det är liksom vår mysdag. Kollar på film, äter ostbågar och snackar himlans mycket skit. Pappa hade kameran i högsta hugg när vi satt i min säg och tryckte i oss ostbågar och sköljde ned med energidricka. En helt vanlig söndagskväll helt enkelt!



Svar på kommentar

2011-02-28 @ 13:46:29 Opinion Kommentarer (6)

Vän till Nina: Jasså dags att härma Nina med detta me.....

Svar: Jag har inte härmat Nina för fem öre! Petra fixade också rosa kryckor till Nina när hon blev opererad som jag blev störtförälskad i, därav frågade jag Petra om hon hade lust att göra mina kryckor rosa. Det ville hon och gav mig en annan design för att de inte skulle vara likadana. Jag har mina initialer precis som Nina har fast hennes är rosa och mina är silvriga, jag har Armband istället för rosetter som Nina har. Det enda som är exakt likadant med våra kryckor är att de är samma rosa nyans! "Härma Nina med detta me.." ? Vad mer har jag härmat Nina med? Inte ett skvatt! Synd att du inte ville skriva din mailadress så hade jag sluppit dra upp det just här!


Wallander + tandblekning

2011-02-27 @ 20:48:00 Glamorous day Kommentarer (4)

Snart kommer Madde hit, vi ska ha vårat söndagsmys till Wallander som vi ser varje söndag. Dock har vi sett de flesta eftersom båda har majoriteten hemma men vi ser de ändå och tycker det är lika spännande. Ska trycka i tandblekningen och försöka ha den så länge jag kan.


Livets dagar

2011-02-26 @ 19:51:00 Glamorous day Kommentarer (0)

Eftersom jag har uppdaterat dåligt har jag nu publicerat inlägg på rätt dagar, bläddra nedåt för att läsa mina dagar.

Eftersom mitt knä fortfarande inte är läkt sitter jag här i nageldelen och latjar med lack, sticker, rhinestones och geléer. Låta kreativiteten sprudla för fulla muggar! Det bästa med sjukskrivningen är att jag fortfarande kan sitta och förlänga naglar, hehe!



VIP på N.F Education

2011-02-24 @ 23:57:00 Glamorous day Kommentarer (0)

Idag var det VIP-kväll för gamla och nya elever på N.F Education där jag är utbildad nagelteknolog. På VIP-kvällarna träffas alla kollegor och pratar business, nya tekniker, senaste produkten på marknaden osv osv. När det är event liknande detta står jag i kassan och säljer bland annat nagelprodukter. Det är väldans trevligt och man träffar oerhört sköna människor! Dessutom handlade jag med mig en stor godispåse hem, hehe.


Shopping med pappa

2011-02-22 @ 12:34:00 Shopping Kommentarer (1)

Var som sagt med pappa igår och shoppade lite saker på Peggy sage. Jag kände att det var dags att komma ut nu efter att ha suttit isolerad i lägenheten i en hel vecka! Tiden har gått så sakta och jag har fem veckor kvar av min sjukskrivning, en vecka var hemsk. Hur ska jag klara fem vekor till!? I alla fall var det roligt att komma ut och samtidigt spendera pengar på sin passion.

-Peggy Sage's hemsida!




Dresscode

2011-02-21 @ 20:46:00 Dresscode Kommentarer (1)

Det har inte blivit några dresscodes på ett tag, det beror mycket på att jag går runt i pappas träningsbyxor och en tjocktröja hela dagarna. Är opererad i mitt vänstra knä (rosa kryckor!!!) och kan inte ta mig ut utan hjälp.

Men eftersom jag tvingade med pappa ut idag så fick jag klä mig lite anständigare. Handlade lite nagelsaker som jag visar imorgon, när det är mörkt ute får bilderna ett gult sken och jag kan verkligen inte redigera!


Top- H&M
Leggins- Gina


Golddigger

2011-02-20 @ 18:57:55 Nail it! Kommentarer (1)

Anneli var här idag och fixade till sina naglar. Hon var den första personen jag förlängde naglar på utanför skolan men fortfarande under utbildning. Rikigt trevligt att träffa den pinglan igen!


Guldiga med strasstenar på vardera ringfinger och tumme.


Skötseltåd

2011-02-20 @ 12:43:40 Nail it! Kommentarer (1)

Fina och hållbara naglar är ett resultat av gott samarbete mellan Nagelterapeuten och Kunden. Den professionella behandlingen kommer att ha längre hållbarhet om du hjälper till att sköta dina naglar hemma!

*Regelbunden nagelvård förebygger problem- dvs, gör regelbundna återbesök.

*Vårda dina naglar dagligen. Använd nagelolja minst två gånger om dagen. Oljan hjälper den naturliga nageln att må bra under materialet. Och mår den naturliga nageln bra, då sitter materialet bättre. Nagelplattan består av keratin och är porös, vilket gör att den lätt torkar ut. En uttorkad nagelplatta är mer benägen att flisa sig och gå av.

Naglelolja är en förutsättning för att dina naglar ska hålla så bra som möjligt.

*Använd en mjuk nagelborste för att göra rent under naglarna. Peta aldrig med något vasst under naglarna, det kan skada nageln!
*Använd gärna handcreme, speciellt på vintern då naglarna gärna blir torra.
*Var rädd om dina naglar, använd de inte som verktyg!
*Slit aldrig bort material från naglarna, ska du ta bort de, gör det på salong.
*Använd diskhandskar när du diskar.
*Använd fingertopparna mer än naglarna.
*När du ska öppna en läskburk, använd tex en nyckel istället för naglarna.
*Använd inte remover innehållande aceton


Invigning av Tianas!

2011-02-19 @ 18:16:00 Glamorous day Kommentarer (0)

Idag var det invigning hos söta Kristina som öppnat Tianas place of beauty i Staffanstorp. Jag, kameran och mina rosa kryckor var där i vimmlet!


Nya Shellac i vår!

2011-02-18 @ 11:56:43 Nail it! Kommentarer (1)



Besök

2011-02-17 @ 15:55:45 Glamorous day Kommentarer (0)

Madde och Zackarias var hör på besök och dess för innan var Michel här och tog en kopp kaffe. Jag, Madde och Zacke kollade på den tecknade Pippi, båda somnade efter första delen, vi drog till med lite ostbågar och chillinötter, mumsigt!  

Det är så himla långtråkigt här hemma eftersom jag inte kan ta mig ut! Blir väldigt glad när folk kommer hit och snackar och håller en sällskap. Madde är en pärla och är här väldigt ofta, hon har till och med mina nycklar!


FY FAN VAD BRA

2011-02-16 @ 19:55:03 Music/Videoblog Kommentarer (0)


Spenderar mina dagar..

2011-02-15 @ 22:07:51 Glamorous day Kommentarer (1)

..såhär! Sover/vilar nästan hela dagarna eftersom man är ensam hemma och är väldigt begränsad med saker man kan göra.


Chokladfondue

2011-02-15 @ 16:48:19 Glamorous day Kommentarer (0)

Eftersom jag blev opererad igår sov jag bort mer än halva dagen, var uppe några timmar med Madde och Denise som hälsade på och somnade igen. Idag sov jag till klockan vart två. Erica och Britt-louise, ett par vänner till familjen var här och fikade med mig. Britt-louise hade handlat med sig min favoritmuffin! Gissa om jag vart glad, hehe.

Jag fick en alla hjärtansdag present igår av Madde, en söt liten chokladfondue som vi använde igår och doppade bananer i, mums! Tyvärr är jag dålig på att ta bilder, kameran är rätt tung och svår att ta med sig när man hoppar på kryckor. Jag ska göra mitt bästa och blogga när jag ändå är hemma.


Tack hjärtat!


Operation imorgon.

2011-02-13 @ 20:11:24 Glamorous day Kommentarer (1)

Som många av mina trogna läsare vet har jag en idrottsskada i mina knän och har haft ett rent ut sagt helvete med de. Nu, äntligen efter sex långa och lidande år ska jag äntligen göra operationen. Har blivit felbedömd av läkarna eftersom jag haft en helt ny människa vart enda gång jag besökt sjukhusen.

Iallafall var jag idag hos Petra och hämtade ut mina kryckor som hennes pojkvän lackerat rosa och Petra själv har pimpat med pärlor och bling bling. Är så himla glad att de gjorde det för mig! Imorgon åker de med mig till sjukhuset, alla hjärtans dag och allt.. Men vad fan, ett par rosa kryckor slår allt?




Michels nya frisyr!

2011-02-12 @ 23:04:00 Hairdresser Kommentarer (1)

Klippte och färgade Michel idag, han kom hit med en ljusbrun färg och ville ha svarthår med en ljus slinga i luggen och klippa det så stylingen inte tog så läng tid samt att det skulle vara rockigt.


Älskvärd kväll med tjejerna!

2011-02-11 @ 21:59:00 Glamorous day Kommentarer (0)

Slutade skolan sisådär halv fem, riktigt trist en fredag. Vi hade egen hårvård vilket innebär att vi fixar varandras hår. Jag färgade mina ögonfransar samt rullade upp håret på spolar.

När jag kom hem blev det ett snabbt ombyte samt bättra på sminket innan Madde och Denise kom till mig för att ta oss till Malmö och äta på Tamnack Thai som ligger vid Triangeln i Malmö. Riktigt gott var det!


 


Sannas dreads är i igen..

2011-02-10 @ 13:28:00 Hairdresser Kommentarer (0)


Lunchdags

2011-02-10 @ 13:11:00 Glamorous day Kommentarer (0)

Tog lunch nu vilket består av en måltidsersättningsshake. Tycker det är supersmart istället för att kånka på maten från igår eftersom den enda restaurangen det finns på Kirseberg är en Pizzeria. Ska hälla i mig de sista klunkarna nu innan pappa kommer och blir klippt!


Dresscode

2011-02-10 @ 09:08:48 Dresscode Kommentarer (4)

Nu drar jag till salongen!


Tröja- Cubus
Linne- Gina
Jeans- Gina


Frisörinvesteringar

2011-02-07 @ 17:39:50 Shopping Kommentarer (2)

Var med Nadja och Sabrin hos frisörgrossisten och handlade på lunchen. Investerade lite saker till frisörhörnan här hemma där jag klipper familj och vänner.



Rosa hårtork, såklart!

Färg till min "moster" och en rosa borste, ovanligt med rosa?


Dreadmaskin

2011-02-03 @ 23:11:45 Hairdresser Kommentarer (2)

Min dator funkar fortfarande inte, viruset är borta men WLAN och ljudkortet är fortfarande inte installerat. Ska ringa IT-tekninkern så han kan fixa det åt mig, men hur ska jag ha tid?

Jag har jobbat nonstop idag. Salongen först på morgonen och sedan direkt hem och börja med dreads åt Jane, jag startade 15.30 och för ca 20min sitter de stenhårt på hennes huvud. Min kropp mår allt annat än bra nu, ska hoppa i nattekläderna och slänga mig i sängen. Imorgon ska jag jobba likahårt.


Pinglan Jane!