Annonser från BloggPartner
Abby Larsson -


Platt mage till ikväll!

2011-03-18 @ 11:53:00 Beauty tips

Vill du klämma dig i ett åtsittande fodral till en fest? Du kanske inte kan gå ner särskilt mycket i vikt på en dag, men du kan definitivt ge ett slankare intryck genom några små knep. Så här får du en platt mage tills ikväll - eller någon annan kväll då du behöver det!

Undvik salt
Salt binder vatten och kan få dig att känna dig svullen. Samma dag som du ska ha på dig en tajt outfit är det därför en bra idé att skippa salta snacks, soppor, färdigrätter och halvfabrikat, som ofta innehåller en hel del salt.

Skippa kolsyran
Kolsyra gör att din mage fylls av luft, vilket får den att svälla. Undvik därför också läsk, mineralvatten och andra kolsyrade drycker. Tänk också på att gärna skippa öl, mousserade vin och tonic-, sodavatten eller läskbaserade drinkar på själva festen.

Drick mycket vatten
Vatten rensar hela systemet, så passa på att dricka rejält med vanligt kranvatten för att skölja ur kroppen.

Hoppa över tuggummit
Även tuggummi gör att magen ser större ut, då du får ner luft i magen när du tuggar. Vill du fräscha upp andedräkten innan partyt är det bättre att borsta tänderna, skölja med munvatten eller ta en minttablett.

Tugga långsamt
Vill du ha en platt mage till kvällen så se till att tugga maten ordentligt och långsamt under dagen. Det minimerar luften du får ner i magen och hjälper matsmältningen.

Undvik mjölk och mjöl
Även vete och mejeriprodukter får vissa att svullna om magen, så vill du vara på den säkra sidan ska du gärna skippa även dessa.

Akta dig för fibrer
I vanliga fall är fiberrika matvaror jättebra. De fyller upp magsäcken, får tarmarna att jobba och gör att du känner dig mätt länge. Men när du vill ha platt mage för en kväll är det bättre att hålla sig ifrån fiberrika livsmedel, då fibrerna sväller i magen och gör att den ser större ut.

Satsa på kaffe eller te
Koffein fungerar urindrivande och ökar förbränningen, så sippa kaffe eller svart te när du inte dricker vatten.


Kommentarer
Postat av: Lisbeth Köhlqvist

Alltid bra att bli påmind om dom här tipsen. Oftast står man där och ska ner i klänning och klagar

Tack för att du påminde mig

2011-03-19 @ 21:46:14
URL: http://tankelek.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad ska man då äta i stället:P

2011-03-20 @ 10:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback