Annonser från BloggPartner
Abby Larsson -


Slipp vassen i sommar!

2011-04-13 @ 22:04:13 Beauty tips

Bikinisäsongen lurar runt hörnet och det är hög tid att ta tag i träningen. Men glöm snabbdieterna, testa istället några nya vanor som hjälper dig att hålla formen.

Ät frukost
Personer som äter en ordentlig frukost håller vikten lättare än de som skippar morgonmålet. Försök att ta dig tid att alltid få i dig en välbalanserad frukost – det vinner du på i längden.

Hitta vardagsträningen
Har du svårt att ta dig iväg till gymmet? Försök att istället dela upp din dagliga träning i små delar. När du har ett par minuter över kan du göra 20 situps eller armhävningar. Gör du det fem gånger på en dag har du plötsligt kommit upp i 100 övningar!

Välj en mindre tallrik
Vi tenderar att vilja fylla upp vår tallrik – hur stor den än är. Lura ögat genom att välja en mindre tallrik. Studier har visat att kroppen då "tror" att du ätit mer än du faktiskt har gjort.

Undvik slöätande
Att ta med sig en chipspåse eller en chokladkaka framför teven är som upplagt för slöätande. Plötsligt har hela påsen försvunnit utan att man märkt att man ätit upp allt. Det är bättre att lägga upp en lagom stor portion på en assiett – och låta resten ligga kvar i skafferiet.

Ät långsamt
Det tar upp till 20 minuter innan din kropp förstår att du är mätt, så du vinner på att äta långsamt och tugga ordentligt. Njut av maten i lugn och ro istället för att kasta i dig måltiden på språng. Det är bättre för matsmältningen och du kommer att känna dig mer tillfredsställd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback